Primaria

Comuna Jurilovca

JURILOVCA

Judetul Tulcea

Economie

Instituţii publice, Servicii locale

Administraţia publică locală

  Comuna este condusa de autorităţile administraţiei publice locale, respectiv Consiliul Local ca organ deliberativ si Primar ca organ executiv, care funcţionează in unitatea administrativ teritoriala a comunei Jurilovca si care conduc activitatea comunei in conformitate cu prevederile Legii nr. 215/2001 si a celorlalte acte normative elaborate de organele ierarhice.

Instituţii publice, banci, servicii publice locale

Comuna dispune de două oficii poștale în Jurilovca și Sălcioara. În localitatea Jurilovca funționează o agenție a CEC Bank, cu un bancomat exterior la dispoziția publicului 24/24.
De asemenea, în Jurilovca funcționează Poliția locală, Garda de Coastă, Jandarmeria, Căpitănia Portului, Comisariatul local ARBDD.
Paza este efectută de o firmă specializată care asigură permanență pe timp de noapte la nivelul fiecărei localități, având în dotare un autoturism pentru intervenții. In portul turistic Jurilovca funcționează un punct de informare turistică ce pune la dispoziția publicului informații utile privind obiectivele, traseele și ofertele turistice locale; în același spațiu este amplasat și un aparat de eliberare a permiselor de acces și pescuit în Rezervația Biosferei Deltei Dunării.

Prin utilizarea acestui site va exprimati acordul cu privire la politica noastra de cookie-uri.